Onze Diensten

Visualisaties, animaties, VR of 3D printing: Aan de basis van ieder succesvol project staat een goed digitaal 3D-model. Visual First bouwt uw model en levert daarvanuit elk gewenst 3D-product. Van idee tot eindproduct.


Eén van de specialismes van Visual First is het realiseren van het complete product: Wij kunnen al van start met een schets, foto of 2D CAD-tekening en verwerken dit tot een foutloos digitaal 3D-model. Visual First heeft veel ervaring met het vervaardigen van 3D-content. Hieronder vallen ‘digital sculpting’, het exact modelleren van architectuur- en offshoreprojecten en het construeren van printmodellen voor reserve-onderdelen voor bijvoorbeeld de verpakkingsindustrie. Tenslotte kunnen we zo’n model als een impressie, animatie, VR omgeving of als 3D geprint model opleveren. Dit proces verloopt natuurlijk in nauw contact met de opdrachtgever. Bekijk ons portfolio om een beeld te krijgen van het scala aan mogelijkheden.

 

3D printing

Er zijn maar weinig beperkingen in de mogelijkheden van 3D printing en VisualFirst is gespecialiseerd in het benutten van deze techniek. Denk hierbij aan schaalmodellen, prototypes, reserve-onderdelen en op maat gemaakte gadgets. Wij zijn zeer ervaren in het creëren van voor 3d-printing geschikte 3D modellen. Visual First beschikt bovendien over een eigen printstudio met verschillende 3D-printers, wat het mogelijk maakt om veel projecten in-house uit te voeren met de meest geschikte techniek. De ontwikkelingen op ons vakgebied gaan erg snel, daarom werken wij daarnaast met een groot aantal 3D-print bedrijven zodat wij voor iedere opgave een geschikte oplossing kunnen bieden.

 

Visualisaties

Schets, 2D tekening, foto’s, 3D tekening, 3D model of een BIM model. Van al deze verschillende informatie kunnen wij verwerken tot een uitstekende impressie of animatie. We hebben veel ervaring in architectuur, offshore en productontwikkeling, zodat we producten kunnen leveren die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Onder de oplossingen die wij bieden vallen onder andere Fotorealistische beelden, informatieve impressies, 360-beelden, animaties, VR en AR. Voor elke vraag kunnen wij een passend product realiseren. We hebben de beschikking over een netwerk van specialisten op het gebied van 3D scanning, sculpting en webdesign, met wie wij elke vraag kunnen beantwoorden.

 

Over ons Ons werk