Over Visual First

Visual First koppelt kennis en ervaring aan de nieuwste technieken en beschikt over een uitgebreid netwerk van 3D-specialisten. Zo bieden we voor uw vraag een passende oplossing. Wij leveren innovatief maatwerk, doen wat we beloven en denken vooral in mogelijkheden.


Visual First is opgericht in 2007 door Carl van de Rijzen. Visual First heeft met de nieuwste technologieën de afgelopen jaren vele innovatieve impressies, animaties en vooral 3D-printprojecten gerealiseerd. Wij hebben opdrachtgevers in onder andere architectuur, logistiek en offshore. Ook werken we samen met 3D-artiesten, concept designers en 3D-printcentrums.

Visual First is een allround 3D bureau, wat inhoud dat wij het complete proces verzorgen van idee tot eindresultaat. Dat kan zijn in de vorm van beelden, animaties en 3D prints. Door ons uitgebreide netwerk van 3D-specialisten kunnen wij elke opdracht tot tevredenheid realiseren.

 

 

Innovatie en specialisatie

De 3D digitale wereld is momenteel erg hard in ontwikkeling, Toepassingen als VR, AR en 3D printing ontwikkelen met hoge snelheid. Visual First volgt deze ontwikkelingen op de voet en werkt waar mogelijk met de nieuwste technieken, producten en toepassingen.

De laatste jaren is Visual First verder gespecialiseerd in 3D printing. Dit heeft geresulteerd in een bedrijf dat voorloopt in deze innovatieve digitale wereld van 3D. Projecten die gerealiseerd worden variëren van impressies van nieuwbouwprojecten tot offshore schepen en van 3D prints van schaalmodellen tot spare parts van machines. Ook bieden wij advies op het gebied van implementatie van 3D-printing technologie.

Sinds een aantal jaar leveren wij aan een grote opdrachtgever in de offshore wereld en daardoor zijn we op de hoogte van de mogelijkheden en toepassingen uit deze industrie. Dit resulteert in verschillende impressies, animaties en 3D prints van indrukwekkende ontwerpen.

 

Partnerships

Wij werken met een groot netwerk van 3D specialisten, 3D sculpters en 3D print services. Deze worden ingeschakeld als het nodig is, zodat het eindresultaat altijd naar tevredenheid zal zijn. Goede communicatie en inzicht verzekeren een goed resultaat. Opdrachtgevers hebben wij in een breed spectrum aan vakgebieden, waaronder in de architectuur, de logistiek en de offshore.

 

Onze diensten Ons werk